Surfblend surfvakanties

Surfblend en Corona

Lees hier alles over hoe Surfblend met het corona virus om gaat

Na twee turbulente zomers lijkt gelukkig het corona virus in mindere mate ons leven te beïnvloeden. De impact op reizen is terug gebracht naar het minimale, maar nog altijd iets waar we in ons achterhoofd rekening mee moeten houden.

Laatste update: 25.05.2022

Aangesloten bij GfG

Jouw reissom is verzekerd door het Garantiefocs

Corona Cashback

In geval dat wij jouw reis moeten annuleren, krijg jje je geld terug

Flex pack

Maak je reis flexibel tot 6 weken voor vertrek

Lokale regelgeving

Wij volgen op alle bestemmingen de lokale regelgeving

Corona & jouw surfvakantie

Kan ik nu veilig een reis boeken?

Het antwoord is: absoluut! Momenteel is de situatie in alle landen waar we heen reizen zeer vergelijkbaar met Nederland en België en zijn er geen restricties meer die een zorgeloze vakantie in de weg staan.

Het is goed om te weten dat Surfblend is aangesloten bij het GfG, het Garantiefonds Reizen en daarmee je betaalde reissom altijd gegarandeerd is. Daarnaast bieden we je een terugbetaal garantie in geval jouw surfvakantie door ons wordt geannuleerd in de vorm van onze Corona Cashback en de extra optie om met de Flex Pack je reis flexibel te maken. Zo houd je zelf de touwtjes in handen over waar en wanneer jij op surfvakantie gaat. (cashback dekt niet de gemaakte kosten voor een eventuele aanvullende annuleringsverzekering.)

surfblend corona covid 19

Wat gebeurt er als het toch niet doorgaat?

Je kunt gelukkig met een gerust hart naar jouw surfvakantie blijven uitkijken. Op het moment dat wij jouw eerder geboekte vakantie moeten annuleren, heb je recht op een terugbetaling door de Corona Cashback of de Flex Pack. Verder zullen wij altijd de dan geldende regelgeving en richtlijnen volgen die door de verschillende overheden worden opgelegd.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen contact met jou opnemen als er regelgevingen worden afgekondigd die het wel of niet doorgaan van jouw reis beïnvloeden.

gratis corona cashback

Wat is flex pack?

Met deze regeling willen we jou de controle teruggeven over jouw vakantieplannen. Gedurende een jaar koop je hiermee de vrijheid om tot 6 weken voor vertrek eenmalig je boeking kosteloos aan te passen. Doorschuiven naar een andere periode of andere bestemming behoort uiteraard tot de opties. Om hier meer over te lezen kan je terecht op het blog over de Flex Pack.

gratis corona cashback

Hoe gaat het reizen qua regels en testen?

Het dagelijks leven is in alle landen waar we naartoe reizen zeer vergelijkbaar met de situatie in Nederland en België. Voor het passeren van de grenzen kan er wel nog steeds een Digitaal Corona Paspoort gevraagd worden (3g). Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger om altijd te voldoen aan de op dat moment geldende regelgeving van het thuisland en ook het land van bestemming.

surfblend en corona

Wat is de huidige situatie op de bestemmingen?

Elk land kent zijn eigen situatie en ook zijn eigen openingsplan. Om je een beter beeld te geven van de situatie per land, hebben we hier aparte pagina's voor aangemaakt.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com!

surfblend en corona

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je inspireren