Surfblend surfvakanties

Surfblend Surftrips Adults

Come surf with us!

Zin in een surftrip tijdens de wintermaanden of ben je je zomervakantie al aan het plannen? Reis dan met ons mee naar één van onze prachtige bestemmingen in Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko.

18+ CAMPS IN HET KORT

  • van luxe beachcamps tot prachtige resorts

  • ook perfect voor de solo-traveler

  • surflessen door gecertificeerde coaches

  • heerlijk verse maaltijden

  • naast het surfen altijd leuke activiteiten en parties

  • volleybal, skateramp, yoga

 

 

FRANKRIJK

SURFCAMP MOLIETS

Iedere dag wordt er een heerlijk vers halfpension geserveerd zodat je klaar bent voor de surflessen die door onze eigen Nederlandstalige surfcoaches worden gegeven. ’s Middags spelen we samen volleybal, skaten we op onze miniramp of chillen we in de zon. In de avond duiken we dan met plezier de kroeg in om de dag goed te eindigen. Surf, eat, party, sleep… repeat!

SURFINN VIEUX BOUCAU

Op zoek naar luxe, maar wel een gezellig en sociaal concept? De SURFinn is onze eigen surf B&B net achter de duin in Vieux Boucau. In de Surfinn vind je prachtige privé kamers, Sheddie Cabins en een dorm room. Met deze mix van accommodaties creëren we een mooie mix van levensgenieters. Iedere week ontstaat er wederom een hechte groep die samen geniet van het verwarmde zwembad, de heerlijke maaltijden en de topnotch surflessen.

Zin om alleen op reis te gaan? Dan is de SURFinn zeker een aanrader, want onze hosts Stijn en Anse verwelkomen je met plezier!

SURFBUSJE HUREN

Zelf de Franse en Spaanse kustlijn ontdekken? Kom met de Surfblend bus naar Zuid-Frankrijk en wij zullen zorgen dat je eigen camper met surfmateriaal voor je klaar staat. We helpen je op weg met tips&tricks zodat jij de ultieme vrijheid hebt om te gaan en staan waar jij wilt! 

Geen kilometer beperking en volledig verzekerd = zorgeloos genieten

SPANJE

ZARAUTZ

Ook dit jaar opent het 18+ Surfcamp Zarautz weer haar deuren om tal van enthousiaste surfers te mogen ontvangen. Wij voorzien een vers en gezond ontbijt en diner zodat je tijdens de lunch de beste tapas van de wereld kan gaan eten! Zarautz ligt in een prachtige baai die niet alleen perfect is voor de beginnende en gevorderde surfer, maar ook de beste sunsets heeft die je ooit gezien hebt.

Onze lessen worden gegeven door Nederlandstalige coaches die ’s avonds met plezier mee de lokale barretjes gaan ontdekken. Op die manier leer je enorm snel iedereen kennen en maak je misschien wel nieuwe vrienden voor het leven. Zarautz is ook de ideale bestemming voor mensen die alleen reizen!

PORTUGAL

PENICHE

Eén van de surfhoofdsteden van Europa... en met een reden! Rondom Peniche vind je prachtige baaitjes die allemaal hun eigen type golven hebben. Zo kan je het Surfcamp Peniche als perfecte uitvalsbasis gebruiken om goed te surfen, eten, drinken en feesten. Dit surfcamp heeft een internationaal karakter zodat je mensen van over de hele wereld kunt ontmoeten. Deel verhalen, culturen en je vakantie met andere enthousiaste surfers, zowel beginnend als gevorderd. 

MAROKKO

TAGHAZOUT

Vlak naast Taghazout vind je ons luxe surfhouse. Hier wordt de westerse stijl perfect gemixt met het authentieke Marokkaanse leven. De keuken wordt gerund door locals die het lekkerste van de Marokkaanse keuken weten voor te schotelen. Oh, en wist je dat de beroemde spots K11 en K12 recht voor de deur liggen en je deze vanaf je bed kan zien breken? Heerlijk wakker worden! 

Ook voor de die-hard surfer vind je hier topspots zoals Anchor Point, Killers en Banana Point. Come surf with us!

Laat je inspireren!